Siemens Musik høreværn

Se hvordan du får den bedste lyd til løbeturen

Den 24. september 2013 var David Guldager et smut forbi Go Morgen Danmark-studiet, for at vise forskellige høretelefoner, der fungerer godt til løbeturen

Mange af os har svært ved at finde motivationen til at løbe, medmindre vi har et par trofaste sange til at holde os med selskab.

Tirsdag morgen var David Guldager i Go Morgen Danmark studiet for at vise et par høretelefoner frem, som alle på den ene eller anden måde egner sig til løb. Alt fra de trådløse Jabra Sport Wireless til individuelt støbte Siemens høreværn.

Her kan du læse om programmet og se hele indslaget fra Go’morgen Danmark

Passer på din musikoplevelse

Musikeren

Siemens Musik høreværn er udviklet til professionelle musikere, og dæmpningen er linær, dvs. du får en intakt musikoplevelse på et niveau, der ikke skader dit vigtigste arbejdsredskab: Øret.

Koncertgængeren

Selvfølgelig skal du have det hele med. Men hyletonen bagefter kan du godt undvære, ikke? Vælg 9 dB filter, hvis koncerten varer under 2 timer og 15 dB hvis den varer længerer, lydniveaet er meget højt eller du står lige foran højttalerne

Underviseren

Vi trives bedst med et lydniveau på 65-75 dB. Ligger niveauet mellem 75 og 80 dB, skader det ikke ørene, men kan for nogle virke generende og stressende. Lydniveauet ved musikundevisning, i øvelokalet og ved samspil kan nemt overskride 80 dB, så her vil en en 9 dB dæmpning være oplagt.

Andre brancher

Musik høreværnet bruges i dag af pædagoger, stewardesser, fitnessinstruktører og bartendere som både har brug for at kunne deltage i en almindelig samtale og behov for lyddæmpning.